Uw kliniek

Uw kliniek staat aan de Balkendwarsweg 1a in Assen.


 

Dierenarts Assen Praktijk

De wachtkamer

Door op afspraak te werken, proberen wij voor u de wachttijden zoveel mogelijk te beperken. Verder vindt u in onze wachtkamer informatiefolders en ons voedingsassortiment. Voor vragen en het ophalen van medicijnen kunt u terecht bij een van onze paraveterinairen.


Het laboratorium

In ons laboratorium voeren wij urine-onderzoeken en bacteriekweken uit en voeren wij ontlastingsonderzoek en bloedonderzoek uit.


 De röntgen/ echo ruimte

In deze ruimte hebben wij de beschikking over een digitaal röntgensysteem en hebben wij speciale apparatuur om röntgenfoto’s van de tanden te maken. Tevens doen we hier echografisch onderzoek.


Dierenarts Assen Spreekkamer

Spreekkamers

Wij beschikken over twee spreekkamers.


Dierenkliniek Assen

De opvang

Wanneer uw huisdier geopereerd wordt, verblijft hij of zij tijdelijk in onze opvang. Ook is het voor sommige behandelingen nodig dat uw huisdier langer blijft. Om het verblijf voor uw huisdier zo comfortabel mogelijk te maken, beschikken wij over ruime hondenhokken en kunnen honden en katten elkaar niet aankijken. Tevens beschikken wij over een zuurstofkooi, een couveuse voor kleine pups en kittens en een wasruimte met een oorspoelapparaat.


De operatiekamer

Wij willen zo veilig mogelijk werken. Daarom beschikken wij in onze operatiekamer over gasnarcose, ademhalings- en hartbewaking.


Dierenkliniek Assen Tandheelkunde

Tandheelkunde

Wij beschikken over uitgebreide tandheelkundige apparatuur. Wij voeren gebitsreinigingen bij honden en katten uit en kunnen ook chirurgische extracties (verwijderingen) uitvoeren. Verder behandelen wij regelmatig gebitten van konijnen en cavia’s. Ook bij onze tandheelkunde beschikken wij over bewakingsapparatuur.


Dierenkliniek Assen Lasertherapie

Lasertherapie

In onze praktijk maken wij gebruik van lasertherapie. Lasertherapie is een nieuwe behandelmethode waarbij het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt gestimuleerd. Hierdoor herstelt uw huisdier sneller en heeft het minder pijn. Lasertherapie is erg geschikt voor de behandeling van o.a. wonden, ontstekingen en artrose.

Lasertherapie wordt nu gratis toegepast tijdens de sterilisatie van uw teef.


Meld een spoedgeval

Bel meteen met dit nummer

0592 309 903

We zijn altijd bereikbaar

Stuur een email Onze locatie Spreekuren