Junior consult, Geef uw pup een gezonde start!Dierenarts Assen Voorwaarden consult

Bent u de trotse eigenaar van een pup en wilt u dat uw pup gezond opgroeit? We verwelkomen u graag op het Junior Consult!

Wat houd het programma in?

Maandelijks maakt u een afspraak met een van onze assistentes. De assistente zal uw hond nakijken, het gewicht beoordelen en een gebitscontrole uitvoeren om gebitsafwijkingen (bijv. tijdens het wisselen) op tijd op te sporen. Ook zal zij onderwerpen bespreken die betrekking hebben op het gezond op laten groeien van uw pup. Denk hierbij onder andere aan castratie/ sterilisatie, ontwormen, voeding. Mocht u vragen hebben, kunt u deze tijdens het consult stellen.

Waarom?

De groeiperiode van een hond is erg belangrijk in zijn/haar leven en kan veel verschil uitmaken voor de toekomst. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw hond goed opgroeit. Daar hoort onder andere goed advies en goede voeding bij. Voor dit advies kunt u terecht bij onze paraveterinaire assistentes, die voor het begeleidingsprogramma een extra opleiding hebben gevolgd. Verder willen wij graag dat honden zoveel mogelijk met plezier naar de dierenarts gaan. Tijdens het Junior consult komt uw hond regelmatig bij ons op de praktijk en krijgt hier aandacht  en iets lekkers, zodat hij of zij leert dat een bezoek aan de dierenarts heel leuk kan zijn.

Dierenarts Assen Consult

 

Kittens

Voor kittens hebben wij geen speciaal begeleidingprogramma, maar als u vragen heeft kunt u ook  voor hen gratis een afspraak bij de paraveterinaire assistentes maken. Bij gezondheidsproblemen adviseren wij u een afspraak te maken bij de dierenarts.

Veel plezier met u nieuwe pup of kitten!

 

Meld een spoedgeval

Bel meteen met dit nummer

0592 309 903

We zijn altijd bereikbaar

Stuur een email Onze locatie Spreekuren