Uw praktijk

Wij zijn een kleinschalige, hechte praktijk die, met persoonlijke aandacht voor u en uw huisdier, optimale en op maat gemaakte zorg levert.

Wij vinden het belangrijk dat u en uw huisdier zich thuis voelen in onze praktijk. U mag dan ook altijd met uw huisdier langskomen voor een aai of wat lekkers, of om hem of haar te wegen. Ook zijn wij een officiële kat vriendelijke praktijk, omdat wij graag voor uw kat een bezoek aan onze praktijk zo prettig mogelijk willen maken. Om wachttijden te minimaliseren en ervoor te zorgen dat u voldoende tijd en aandacht krijgt, werken wij alleen op afspraak.

Uiteraard werken wij eraan dat de kennis in onze praktijk up-to-date blijft. Daarom worden er regelmatig bijscholingen en cursussen gevolgd door zowel de dierenartsen als de assistenten. Ook hebben wij moderne apparatuur en gebruiken wij alleen medicijnen, vlooienmiddelen en diervoeding van hoge kwaliteit. Voor ons is het namelijk erg belangrijk dat de klant vertrouwen heeft in onze kennis, vaardigheden en producten.

In onze praktijk behandelen wij gezelschapsdieren, denk aan: hond, kat, fret, cavia, konijn, hamster, gerbil, chinchilla, rat en muis. Een leuke uitdaging is de behandeling van reptielen, vissen en vogels.

 

Samenwerking met specialisten

Wij werken samen met specialistencentra De Tweede Lijn in Wilhelminaoord en De Kompaan in Ommen. Als het nodig is, sturen wij u door naar een van deze centra.

 

Meld een spoedgeval

Bel meteen met dit nummer

0592 309 903

We zijn altijd bereikbaar

Stuur een email Onze locatie Spreekuren