Het personeel

Op elk gebied hebben wij specialisten in dienst, tevens zijn wij een erkend leerbedrijf in omgeving van Assen. Maak kennis met uw gezondsheidsteam.

 

 

Eva Wentzel, Dierenarts

Ik ben sinds 1996 werkzaam in Nederland. Ik heb gestudeerd in Duitsland en ben gepromoveerd in München. Daarna ben ik werkzaam geweest in Duitsland bij specialisten praktijken en anderhalf jaar  in Amerika. Per 1 januari 2007 ben ik trotse eigenaar van de dierenartsenpraktijk aan de Balkendwarsweg in Assen. In de praktijk vind ik persoonlijke betrokkenheid en up to date kennis erg belangrijk. Zelf ben ik eigenaar van een Labrador, konijnen, 2 katten, ponny’s, ganzen en eenden. Ik focus me graag op:

  • Oogziektes
  • Tandheelkunde
  • Knaagdieren
  • Katten en Honden

Henno Suichies, Dierenarts

Ik ben geboren op de boerderij onder de rook van Assen. Na de studie in Utrecht en verschillende begeleidingsprojecten in het buitenland en praktijkwerk in verschillende Nederlandse praktijken, werk ik sinds 1997 in deze regio. Vanaf 1999 werk ik als zelfstandig dierenarts. Samen met mijn vrouw en onze 2 dochters woon en werk ik met plezier op het Drentse platteland. Thuis hebben wij een hond, katten, koeien, paarden en ganzen. In 2006 is de praktijk Deurze- Smilde- Assen gebouwd en inmiddels werken we met een hecht team in een sterk ontwikkelde praktijk. De werkgebieden zijn in de loop van de jaren steeds meer opgedeeld en daardoor is mijn werk steeds meer toegespitst op de landbouwhuisdieren met het accent op het rundvee. Waar we na mijn afstuderen vooral zieke dieren behandelden, werken we nu steeds meer preventief en adviserend. Dit uit zich bijvoorbeeld in de maandelijkse bedrijfsbegeleiding op melkveebedrijven. Ook is er bij bedrijven de laatste jaren steeds meer aandacht voor de duurzame melkveehouderij.

Mariska Smit, Dierenarts

Ik ben opgegroeid in Anloo, waar we thuis veel verschillende dieren hadden. Hier is mijn interesse voor de diergeneeskunde geboren. Ik heb in Anloo, Zuidlaren en daarna in Haren op school gezeten. Ik ben in december 2011 afgestudeerd als landbouwdierenarts in Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik direct in de praktijk in Assen aan het werk gekomen. Ik houd me voornamelijk bezig met rundvee. Samen met de veehouder de dieren gezond houden is mijn doel. De veehouder werkt hier hard aan. Ik geef adviezen hoe dit nog beter of efficiënter kan. Daarnaast behandel ik de zieke dieren, van schaap, geit en kalf tot koe en paard. Ook geef ik adviezen hoe deze ziekten te voorkomen. Mijn interesse ligt voornamelijk bij het melkvee, omdat ik de interactie met koe, veehouder en consument belangrijk vind. We werken samen aan gezonde dieren die met passende voeding gezonde melk produceren voor de consument, op een zodanige manier dat ook de veehouder een boterham kan verdienen en veel plezier heeft aan zijn werk.

Susanne Ceulemans, Dierenarts

Ik ben sinds oktober 2013 werkzaam in onze kliniek.Mijn opleiding heb ik in Utrecht gevolgd, maar ik heb ook een half jaar in Amerika Diergeneeskunde gestudeerd. Aan de universiteit van Davis in Californië heb ik een geweldige tijd gehad en veel geleerd met name over bijzondere dieren (vogels, konijnen, cavia’s en reptielen) en over echografie en röntgen. Na afloop van mijn studie heb ik in Leeuwarden gewerkt om vervolgens in Assen aan de slag te mogen. Mijn interesse gaat uit naar honden, katten, konijnen en knaagdieren, en naast interne geneeskunde ook oogheelkunde en echografie. In mijn vrije tijd houd ik ervan paard te rijden, te lezen en met vrienden af te spreken.We hebben 2 katten: Amnah en Loca Castine. Wat ik zo leuk vind aan onze kliniek, is dat er veel dieren met plezier naar ons toekomen. We verwennen de honden en katten dan ook altijd met een knuffel en iets lekkers. Ook staat de best mogelijke zorg bij ons voorop. We hebben een hecht team dat ervoor zorgt dat uw huisdier met voldoende aandacht, kennis en vaardigheden behandeld wordt.

Janna Idsardi, Dierenarts

Ik ben net afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en sinds november 2018 werkzaam bij de praktijk. Mijn studie in Utrecht heb ik met veel plezier voltooid, maar ik ben blij om nu weer terug in het Noorden te zijn. Ik ben namelijk opgegroeid nabij het drieprovincie punt in Drenthe. Ik ben dol op dieren en heb thuis dan ook diverse dieren om me heen verzameld: twee Kunekune varkentjes Berend en Babet, een kat, loopeendjes en diverse kippen. Ook maak ik ook graag buitenritten op mijn Friese paard. Binnen de diergeneeskunde liggen mijn speciale interesses bij onder andere de interne geneeskunde en de chirurgie.

Ik kijk er naar uit om jullie in de praktijk te ontmoeten!

Selina, Paraveterinair assistente

Mijn naam is Selina. We hebben thuis 2 katten: Diesel en Max, 2 konijnen: Snuffie en Stamper,wandelende takken en een heleboel vissen buiten. Sinds de opening in 2007 ben ik werkzaam in deze praktijk. Als kind wilde ik altijd al iets met dieren, maar wat wist ik nog niet. Nadat ik de Mavo had afgerond , heb ik de 4 jarige opleiding kaderfunctionaris gevolgd aan het AOC Terra in Meppel. Hier heb ik veel kennis opgedaan op stages bij verschillende bedrijven: op boerderijen, een varkensbedrijf, dierenspeciaalzaken, een asiel en manege. Na deze opleiding was ik werkzaam in een dierenspeciaalzaak waar ik in totaal 10 jaar heb gewerkt. In combinatie met het werk volgde ik de opleiding voor paraveterinair assistente bij de LOI. Nadat ik deze opleiding had afgerond en bij een praktijk had stage gelopen, wist ik wat ik wilde worden! Ik heb hier gelukkig een werkplek in gevonden. Wat ik erg leuk vind aan het werk is het management gedeelte, de website onderhouden en de facebook pagina bij houden. Ook vind ik het leuk om te helpen bij operaties en intensieve zorgpatiëntjes te verzorgen. Mijn werk is zeer afwisselend (je werkt met mensen en dieren) en geen dag is hetzelfde. Tot gauw in de praktijk!

Marloes, Paraveterinair assisistente

Mijn naam is Marloes, geboren en opgegroeid in Veendam. Bij ons thuis hebben we 2 katten: Lies en Claire en 2 konijnen. Na een 4- jarige opleiding te Groningen heb ik mijn diploma paraveterinair in 2009 behaald. Direct na mijn opleiding ben ik bij deze praktijk aan het werk gegaan en dit doe ik met veel plezier. Ik ben op alle gebieden in de praktijk werkzaam. Tandheelkunde vind ik erg leuk en interessant, hiervoor heb ik een extra cursus gevolgd. Ook ligt mijn interesse in voeding, in 2011 heb ik de cursus voedingsconsulente met succes behaald. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of naar familie en vrienden. Tot ziens in de praktijk!

Dorien, Paraveterinair assistente

Mijn naam is Dorien. Ik ben opgegroeid op een melkveehouderij, en dus al mijn hele leven omringd door dieren. Mijn passie en liefde voor dieren hebben geleid tot de keuze om paraveterinair assistente te worden. Na een leuke schoolperiode heb ik in 2014 mijn opleiding paraveterinair assistente succesvol afgerond op het AOC Terra in Meppel. Het leuke van werken als paraveterinair vind ik, dat het zo afwisselend is en dat je nooit bent uitgeleerd. De combinatie van het werken met mensen en dieren past ook erg goed bij mij. Naast mijn werk ben ik graag te vinden op de rug van een paard, in het bos met onze hond Conan, of gezellig bij familie en vrienden.

Marloes, Paraveterinair assistente

Mijn naam is Marloes. Ik ben geboren en opgegroeid in Scharmer.Bij mijn ouders thuis hadden we altijd al veel dieren. Vanaf groep 6 op de basisschool wist ik dat ik in een dierenartsenpraktijk zou willen werken. Dus na de middelbare school heb ik in 2017 mijn diploma paraveterinair gehaald aan het AOC Terra te Groningen. Daarna heb ik nog de opleiding tot doktersassistente gevolgd en afgerond, maar uiteindelijk toch bij DSA aan het werk gekomen. Mijn hart ligt altijd bij de dieren. In mijn vrije tijd rijd ik veel paard ogf ga ik gezellig met vrienden wat eten en/of drinken.

Stagiair(e),

Regelmatig zult u een stagiair(e) bij ons in de praktijk zien. Een stage is een praktische leertijd, een combinatie van werken en leren. Tijdens een stage leert de stagiaire hoe een beroep in de praktijk wordt uitgeoefend. Stelt u het niet op prijs dat u wordt geholpen door een van onze stagiaires laat het ons dan tijdig weten.

Meld een spoedgeval

Bel meteen met dit nummer

0592 309 903

We zijn altijd bereikbaar

Stuur een email Onze locatie Spreekuren