Onze regels over betalingen.

Onze goede zorgen voor uw dier brengen natuurlijk kosten met zich mee. Niet leuk, maar onvermijdelijk.

We doen er wel alles aan om deze kosten zo laag mogelijk, eerlijk en transparant te houden.

Hoe weet ik hoeveel het gaat kosten?

We willen niet dat u voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Daarom willen we helder zijn over de kosten die u maakt, en de wijze waarop we die in rekening brengen.

Het is mogelijk een kostenindicatie op te vragen, soms is het nodig om uw dier daarvoor voortijd te zien. Dit wordt dan aangegeven.

Uw kunt de kostenindicatie eventueel per mail toe gezonden krijgen.Dit is altijd een indicatie omdat we nooit helemaal van te voren weten wat we tegenkomen. We proberen u tijdig van extra kosten op de hoogte te brengen.

Betaling.

Wij vragen na afloop van het bezoek, de operatie of opnameperiode, de kosten direct te voldoen. U kunt bij ons betalen met PIN of contant.

Kan ik een rekening meekrijgen?

Nee, voor een reguliere behandeling kan dat niet. Na een consult, vaccinatie, operatie of bij het afhalen van medicijnen of diervoeding moet u direct bij ons betalen. Dat kan contant of per pin.

Portemonnee vergeten?

Het kan zijn dat u per ongeluk, of in de haast uw portemonnee bent vergeten. In dat geval kunt u altijd even naar huis hem op te halen. medicijnen en voer  blijven dan rustig bij ons wachten.

Staat u onder bewind?

Ook als u onder bewind staat is het mogelijk om uw dier bij ons te laten behandelen. We vragen aan u dit bij het maken van de afspraak aan te geven. Voordat we tot behandeling over kunnen gaan hebben we gegevens van uw bewindvoerder nodig. We nemen telefonisch contact met hem of haar op en als er voldoende budget is kunnen we uw dier helpen.

Sluit een huisdierenverzekering af.

Een huisdierenverzekering is een verzekering die de kosten van een medische behandeling vergoedt bij huisdieren. De aanbieders van deze verzekering bepalen zelf de hoogte van de premie, hierbij wordt vaak gekeken naar het type huisdier, de leeftijd en het ras van het dier. Ook geldt er een eigen risico en er is een maximale vergoeding per jaar. De meeste huisdierenverzekeringen dekken alleen de onkosten, mits deze ziektekosten van het huisdier worden gemaakt in Nederland. Wormenkuren, inentingen en ras gerelateerde aandoeningen worden in de meeste gevallen niet vergoed. Heeft je huisdier al een aandoening? Dan kun je je huisdier helaas niet verzekeren.

Is uw huisdier verzekerd? Dan dient u eerst bij ons het bedrag te voldoen en uw nota zelf in te dienen bij uw verzekering

Leg zelf een reservepotje aan.

Als u een ouder huisdier hebt , dan is het raadzaam om zelf een reservepotje aan te maken voor dierenartskosten. De premie voor oudere huisdieren bij een huisdierenverzekering is namelijk ontzettend hoog. Je kunt een reservepotje maken door maandelijks een bedrag te sparen. Dit is ook handig als je andere onvoorziene kosten hebt voor uw viervoeter.

 

Meld een spoedgeval

Bel meteen met dit nummer

0592 309 903

We zijn altijd bereikbaar

Stuur een email Onze locatie Spreekuren