Uw Huisdierenwebshop

 

Alles voor uw huisdier hebben we nu ook online!
De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop voor mijn dier gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op voor mijn dier  is alles verkrijgbaar wat nodig is voor uw gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.

Haal uw bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen.

U kunt zelf kiezen waar u uw bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 49,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om uw online bestelling op onze praktijk af te halen. U betaalt dan nooit bezorgkosten, kies uw eigen afhaalmoment en als u nog vragen heeft kunt u ze gelijk aan ons stellen!

Zorg en vertrouwen.

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van uw huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kunt u voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot uw gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijgt u handige tips en adviezen over hoe u uw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Welkom bij Doc&Booff.

Ga dus naar:https://voormijndier.nl/

Koppel aan onze praktijk om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat u nodig hebt voor uw huisdier. Wij bieden scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

Meld een spoedgeval

Bel meteen met dit nummer

0592 309 903

We zijn altijd bereikbaar

Stuur een email Onze locatie Spreekuren